top of page

Over Ons

Waar het voor mij ondertussen al meer dan 10 jaar geleden begon met één springkasteel, is Verhuur Springkastelen - Gunther Van Handenhove ondertussen doorgegroeid naar een gevestigde waarde binnen de sector. Het bezorgen van een dag vol springplezier voor jong en oud kan in mijn geval stilaan een verslaving genoemd worden.

Om van jouw volgende evenement een totaalbeleving te maken, hebben wij niet alleen een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve springkastelen maar ook volksspelen, partyfood en divers feestmateriaal. Steeds met een lach en gratis tot bij jou geleverd!

Graag wil ik je alvast bedanken om een bezoekje te brengen aan onze website.
Interesse in ons aanbod? Neem gerust telefonisch of via e-mail contact op.

 • Hoe kan ik een springkasteel bestellen?
  Wij geven de voorkeur om jullie aanvraag per mail door te sturen of telefonisch contact op te nemen met ons. Nemen we de telefoon niet direct op? Geen paniek. We bellen je zo snel mogelijk terug.
 • Moet ik direct afrekenen bij de levering of pas bij het ophalen?
  We hebben liefst dat er bij levering betaald kan worden door de klant. Dat maakt het voor ons allemaal iets overzichtelijker en gemakkelijker. Betalen is mogelijk via Payconiq of cash.
 • Kunnen we kosteloos annuleren bij slechte weersomstandigheden?
  Ja, dat is absoluut geen probleem. Bij ons kan je gratis je springkasteel annuleren wanneer de weersverwachtingen slecht zijn. Het is ook mogelijk dat wij zelf contact zullen opnemen met de klant bij slechte weersverwachtingen. De beslissing wordt altijd genomen in samenspraak met de klant.
 • Moet er hulp worden voorzien bij de levering van het springkasteel?
  Er hoeft geen hulp voorzien te worden wanneer wij een springkasteel komen leveren, maar we vinden het uiteraard wel leuk wanneer een paar extra helpende handen aanwezig zijn. Enkel wanneer er trapjes, borduren, obstakels of smallere doorgangen aanwezig zijn, dient er hulp voorzien te worden. Een doorgang van minimum 1m is steeds vereist.
bottom of page